terug
  • € 419,87
  • Excl. BTW: € 347,00

Natural shades shibori verven 27, 28 and 29 oktober 2021

WORKSHOP 3 dagen Natuurlijk verven op wol, katoen,zijde, linnen en/of hennep. je leert Een regenboog scala van kleuren tijdens deze workshop verven. Met shibori maken we afbindingen/oververingen en gaan we op zoek naar abstracte schoonheid met vormen en niet alleen kleuren. . In Amsterdam of in Nes a/d Amstel

Op voorgebeitste stoffen gaan we ons 3 dagen onderdompelen in het verven met natuurlijke kleuren. En onderzoeken we verschillende combinaties hiervan in combinatiemet tiedye/shibori. Op zoek naar abstracte schoonheid.

De kleuren gebruiken we vnl in extract vorm. Maar de toegepaste methodes en/of toevoegingen zijn ook geschikt voor deze kleurstoffen in meer rudimentaire vorm. We gaan werken met : indigo, meekrap, cochenille, genista, reseda, walnoot, cutch en campeche hout, .

We maken veel combinaties hiervan. Met shibori van plastic en binnen fietsband, touw, klemmen of gewoon een beetje opgepropt met een touwtje er omheen. Of je kan (over)verven zonder afbindtechniek. 

We besteden ruim aandacht aan de beste beitsmethoden voor de verschillende vezelsoorten en die krijg je ook uitgeprint. Net als de verfstoffen tips. Ik laat je verder weten waar ik mijn materialen inkoop zodat je daar zelf kan bestellen. Graag stuur ik je een complete flyer met het programma op als je mij je email geeft.

De workshop wordt bij Tinctoria in Amsterdam centrum gehouden tenzij er meer dan 5 deelnemers zijn. Dan vindt het plaats in bij atelier Fiberfusing in Nes a/d Amstel. Het is 10 km van Amsterdam en je wordt opgehaald bij het treinstation daar. Info over atelier Fiberfusing vind je op facebook. Je kan mij ook mailen of bellen met je vragen. Minimale deelname 3.

Inclusief een gastvrije lunch en versnaperingen. Materiaalkosten inbegrepen.

! Deel op:
VERZENDING
Goederen worden op uw kosten, verzonden via Post.nl, met Track and trace.
Indien u de goederen wilt afhalen, stuur dan svp een e-mail. Verzending vindt in de regel plaats binnen 5 dagen na ontvangst van betaling.
Bij bestellingen wordt de levertijd afzonderlijk opgegeven.
INFORMATIE
Neem contact op via e-mail
Of bel +31 (0) 20 623 8008
of +31 (0) 6 150 069 56
BETALEN
Met iDEAL of PayPal en credit card
Wij beschermen uw gegevens met behulp van moderne technologie die zo veilig mogelijk is.
IBAN: NL65 ABNA 0535 4105 81
BTW nr : NL054325195B01